Masaj Masası

Masaj masası üretiminde yerli üretimin lideri firmamızca üretilen kalite fiyat avantajı ile hem yurt  içinde hemde yurt dışına satışı gerçekleşen ürünümüzü sizlerin beğenisine sunuyoruz. İthal benzerlerine oranla hem kalitede hemde fiyatta fark yaratan ürünlerimi metal aksamı fırın boya yüzey döşemesi antibakteriyel deri ile kaplanmıştır. Baş ve ayak kısımları istenilen konumlara getirilebilen ürünümüz 173x60x70 cm ölçülerinde ve yüksek konfora sahiptir.
Cilt bakım masası olarak tüm uygulamalar için elverişlidir. Katlanabilir üzelliği sayesinde koltuğa dönüşerek  güzellik salonlarında rahatça ve güvenle kullanabilirsiniz. Masaj masası olarakta kullanılan ürün tüm kimyasallara karşı yüksek mukavemet gösterir. Ayarlanabilir ayanları sayesinde yüksek zemin tutuşu sayesinde en yüksek konforu sağlamaktadır. Uygun fiyatlarla yüksek kaliteye sahip olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Masaj Masası Fiyatları

Bir çok yurt dışı menşeili ürünün aksine tüm ürünlerimiz servis ve garanti hizmeti konusunda üstün özellikler gösterir. Kullanılan malzeme  yüksek dayanıklılık ve antibakteriyel özelliklidir. Masaj masası fiyatları içinde bu özelliklere sahip bir ürün bulamayacağınıza garanti veriyoruz. Bizimle iletişime geçerek tüm ürün yelpazemiz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.